Kwaliteit

in leiderschap

Succesvol leiderschap is meer dan vertellen wat van de medewerker wordt verwacht. Succesvolle leiders weten anderen te motiveren en helpen medewerkers helpen groeien en succesvol te zijn in hun rol. Avand ondersteunt managers, directieleden en ondernemers bij het versterken van hun leiderschapskwaliteiten.

Contact

06- 33 74 32 25

Management

Avand adviseert en begeleidt professionals, managers, directeuren, ondernemers en bestuurders bij het effectief en efficiënt vervullen van hun rol in hun onderneming.
Samen met Avand versterken zij hun (persoonlijk) leiderschap.

management intervisie, management coaching, leiderschapstraining, AvandStaat u als manager voor een ingrijpende beslissing, bent u van mening dat de communicatie naar en met uw medewerkers belangrijk maar tegelijkertijd vaak ook ingewikkeld is of is er een situatie met één van uw medewerkers waarover u niet tevreden bent?
Avand is de sparringpartner die u helpt uw persoonlijk inzicht en leiderschap te vergroten en helpt u effectief en doelgericht met ingewikkelde personeelsissues om te gaan. Zodat u uw onderneming (uw medewerkers) in beweging krijgt en de juiste kant op stuurt.

 

Samen met Avand komt u tot (nieuwe) inzichten over het effect van uw eigen gedrag en houding en ontwikkelt u díe stijl van leidinggeven die past bij u en uw organisatie(-doelen).

 

Management coaching door Avand

  • Inzicht en aanpak van personeels- en leiderschapsvraagstukken
  • Bewust en doelgericht werken aan eigen competenties
  • Leiderschap dat bij u en uw onderneming past

Neem vrijblijvend contact op met Avand om te bespreken hoe Avand voor u van betekenins kan zijn.