Versterkt

mens en resultaat

Avand begeleidt, adviseert en versterkt managers, teams en individuele medewerkers. Of het nu gaat om leiderschapsvraagstukken of zaken die spelen op het gebied van samenwerking, communicatie, betrokkenheid of persoonlijk functioneren; Avand versterkt mens én resultaat!

Contact

06- 33 74 32 25

Functioneren

Er voor zorgen dat je medewerkers goed functioneren is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Misschien heeft ook u te maken met één of meerdere medewerkers waarover u niet (volledig) tevreden bent. Iemand die niet of op een vervelende manier communiceert, iemand die de kantjes er van af loopt, iemand die onder het gewenste niveau presteert, waarvan de houding niet positief is, iemand die … (vul zelf maar in).
Dit kan tot grote ergernis en problemen leiden. Misschien twijfelt u er aan of de gewenste verbetering ooit bereikt zal worden.
Toch is meer mogelijk dan u vaak denkt.

Avand helpt u meer uit uw mensen te halen. En disfunctioneren aan te pakken.

 

functioneren

 

Naast een verhoogd resultaat op organisatie en persoonlijk niveau, realiseert u:

  • Betere prestaties en inzet
  • Groter verantwoordelijkheidsgevoel
  • Toename in betrokkenheid en motivatie
  • Minder kans op verzuim

Wilt u weten hoe Avand uw organisatie kan ondersteunen om een optimaler rendement uit uw medewerkers te halen en díe stappen te zetten die leiden tot datgene wat u met uw medewerker(s) wil bereiken? Neem contact op.