Versterkt

mens en resultaat

Avand begeleidt, adviseert en versterkt managers, teams en individuele medewerkers. Of het nu gaat om leiderschapsvraagstukken of zaken die spelen op het gebied van samenwerking, communicatie, betrokkenheid of persoonlijk functioneren; Avand versterkt mens én resultaat!

Contact

06- 33 74 32 25

Werving en selectie

De juiste man op de juiste plek?! Vaak is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Voordat er een vacature wordt uitgezet, is het verstandig eerst de volgende vragen te beantwoorden:

  • ‘Kan ik de vacante functie ook op een andere manier invullen? Bijvoorbeeld door verschuiving van taken?
  • ‘Is er binnen de organisatie iemand anders die in de vrijgekomen werkzaamheden geïnteresseerd is? Waardoor ik dus eigenlijk een andere vacature heb die ik moet uitzetten.’
  • ‘Hoe ziet mijn ideale team eruit en wat voor persoonlijkheid vult dit team goed aan?’

Avand helpt ondernemers graag al in het voortraject slimme en tactische afwegingen te maken en beslissingen te nemen.
De geschikte kandidaat voor een vacature levert rendement op, maar versterkt ook een team. Avand heeft jarenlange ervaring met het komen tot een geschikt profiel en het selecteren van geschikte kandidaten.

 

 

werving en selectie

Selectieprocedure

Avand houdt het bedrijfsbelang tijdens de selectieprocedure scherp voor ogen. Op basis van bewezen interview technieken stelt Avand op een toegankelijke en deskundige manier kritische vragen en zorgt voor helderheid over de motivatie en competenties  van de kandidaat.

Bent u op zoek naar de juiste kandidaat om uw team te versterken en heeft u moeite met de selectie? Avand ondersteunt u bij het selectieproces.
Neem vrijblijvend
contact op.