Effectief communiceren

met Avand

Avand helpt u de communicatie binnen uw organisatie structureel te verbeteren en ondersteunt bij het bereiken van uw doel. Effectief en doelgericht communiceren bespaart geld en tijd.

Contact

06- 33 74 32 25

Communicatie

Goed communiceren lijkt een open deur, maar toch valt er binnen een organisatie, team of afdeling vaak veel te verbeteren. Met een verbetering van het beoogde resultaat en de samenwerking tot gevolg. Door op een juiste manier, op het juiste moment, over de juiste zaken te communiceren, wordt een ieders kostbare tijd effectief en efficiënt  benut. En worden resultaten beter behaald.

Effectieve communicatie

U heeft vast wel eens iemand in uw organisatie horen zeggen ‘we vergaderen twee uur, maar waar hebben we het nu echt over gehad’, of ‘het was weer net zo’n functioneringsgesprek als alle voorgaande jaren. Ik heb niks nieuws gehoord…’.

Het niet uitspreken van bepaalde zaken of soms net op de verkeerde manier, kost tijd en geld. Reden genoeg om hier voldoende aandacht aan te geven en te versterken. Avand helpt u de communicatie binnen uw organisatie structureel aan te pakken en een verandering tot stand te brengen die u helpt beoogde doelen beter te bereiken.

 

Avand helpt u met:

 

  • Effectief en doelgericht communiceren
  • Communicatie in teams verbeteren
  • Meer met een (functionerings-)gesprek te bereiken
  • Een overleg effectief en efficiënt leiden

Avand begeleidt tevens interne communicatie rondom organisatieveranderingen optimaal in te zetten.
Meer informatie, advies of ondersteuning gewenst? Neem dan contact op met Avand.